ELLE Belgïe

ELLE zet aan tot dromen, ontspant en verrast. ELLE informeert vrouwen en staat wereldwijd achter hen. Sedert september 2003, vind je ELLE België en ELLE Belgique bij de boekhandel. ELLE België / ELLE Belgique verschijnt in het Nederlands en het Frans.

ELLE Belgique

De 36ste internationale editie van ’s werelds meest geliefde modemagazine pakt uit met een unieke mix van trends op het vlak van mode, beauty, lifestyle en met inside informatie over wat er reilt en zeilt binnen de wereld van celebrities. ELLE viert haar 21 jaar succes!

Magazine

- Oplage: 35.000 exemplaren
+ Modespecials: 40.000 exemplaren in maart en september.
- Periodiciteit: 9/jaar
- Versies: nl fr
- Formaat 215mm (B) x 275mm (H)
- Prijs quadri pagina: 9.130€
Download het publiciteitstarief Télécharger la plaquette Download the mediarates Abonnement Abonnement

Web

2.012.267 views / maand
1.400.426 unieke bezoekers / maand
Télécharger la plaquette web

Events

Zoute Cup

De Zoute Cup start vanaf het beroemde strand van de Royal Belgian Sailing Club in Knokke-Le-Zoute. Deze catamaranwedstrijd, georganiseerd door Ventures Media in samenwerking met de RBSC, brengt vele persoonlijkheden uit de wereld van de sport en het bedrijfsleven samen. Deze hoogvliegende regatta's worden gehouden in een sportieve, feestelijke en ontspannen sfeer. Na de langverwachte prijsuitreiking trekken we naar Knokke-Out voor het galadiner, gevolgd door een trendy party. Populaire tafels en levendige muziek: de perfecte aanvulling op een geslaagd zomerevenement.

ELLE Run Brussel

De ELLE Run is jouw favoriete sportevenement. Een gelegenheid om lopers samen te brengen voor een wedstrijd van 5 tot 10 km in het Forêt de Soignes. Een evenement met veel verrassingen in petto. Winnaar of niet, je gaat niet met lege handen naar huis!

Contacts

Redactie

Marie Guérin
Editor-in-Chief Print (FR)
Marie-Noëlle Vekemans
Editor-in-Chief Web (FR)
Isabelle Vander Heyde
Editor-in-Chief Web (NL)
Philippe De Jonghe
Advertising director
Johanna Webb
Creative sales manager
Kelly Gielis
Sales Manager
Nathalie Fisse
Creative sales manager
Valerie Decallonne
Creative sales manager
Alexia Neefs
Sales Manager
Amélie Eeckman
Print Production Coordinator