Over ons

Ventures Media

Voortbouwend op een stevig fundament van meer dan 30 jaar ervaring, combineert Ventures Media (voorheen Edition Ventures) ervaring en innovatieve strategische visie, zo blijft het bedrijf een trendsetter en biedt het concrete antwoorden op de behoeften van een voortdurend veranderende sector. 

Publiceren, digitale en sociale media, evenementen : Ventures Media staat centraal in een constant evoluerende wereld. De kern van ons bedrijf : 

  • Het uitgeven van inspirerende, hoogwaardige tijdschriften, boeken en bijzondere adresgidsen.
  • Productie van hoogwaardige inhoud in meerdere formaten voor digitale media (websites,
  • platforms...) en sociale media. Video, audio, visueel, redactioneel.
  • Ontwerp en organisatie van unieke evenementen.
  • Ontwikkeling van gerichte cross-functionele campagnes en media voor onze partnermerken.

Omdat Ventures Media uitdagingen ziet als volwaardige drijfveren voor vooruitgang, ontwikkelt het bedrijf creatieve en ambitieuze oplossingen en geeft het zo positieve en duurzame waarden door.
Met een hernieuwde identiteit bekrachtigt Ventures Media zich als een bedrijf dat diep geworteld is in het heden en resoluut gericht is op de toekomst. Met een herbevestigde identiteit en meer dan een miljoen* volgers op Facebook en Instagram, meer dan 2,5 miljoen afdrukken (prints) per jaar, meer dan 2 miljoen bezoekers per maand op onze websites en bijna 110.000 abonnees op onze nieuwsbrieven.
*400.000 Facebook, 647.000 Instagram, cijfers van 10 januari 2023.

VROUWEN

DECO // FOOD

BUSINESS

LIFESTYLE

City

GIDSEN

GEZONDHEID